Massage uppsala spa i stockholm city Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan brandingforgood.org: uppsala. Massage. Måndag – Torsdag 25 min: sek / 45 min: sek / 75 min: sek. Fredag – Söndag (röda helgdagar samt afton) 25 min: sek / 45 min. Uppsala Spa & Skönhetsvård salongen har ett brett sortiment av professionella Massage. Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Läs mer».Saknas: stockholm. Massage. INTRÄDE TILL SPA-AVDELNINGEN INGÅR VID BOKNING AV BEHANDLING MED ETT VÄRDE ÖVER KR.

Stockholms bästa spa – Thatsup

Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och brandingforgood.org: uppsala. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ute på Värmdö eller på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala och njut av den och checka in på Clarion Hotel Signs spaanläggning Selma City Spa för.

Välkommen till ett levande spa i hjärtat av Stockholm. Vår rooftop pool, bastu, gym, lyxiga behandlingar och olika events skapar magin. Det är den perfekta  Saknas: massage.

Uppsala Spa & Skönhetsvård

Massage uppsala spa i stockholm city Live it grundades och är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Njut av massage - välgörande för både kropp och själ. Du kan välja mellan allt från manikyr, massage till kinesisk medicin och kosmetisk pigmentering. Omgiven av en fridfull brunnspark bara några steg från den livliga Drottninggatan i Stockholm är anrika Centralbadet med sina kvadratmeter av hälsa, avkoppling och historia en av Stockholms mest attraktiva och avkopplande oaser.

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen.

Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan. Njut av tystnaden och lugnet i våra tals brandingforgood.org: uppsala. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och brandingforgood.org: uppsala. Massage. Måndag – Torsdag 25 min: sek / 45 min: sek / 75 min: sek. Fredag – Söndag (röda helgdagar samt afton) 25 min: sek / 45 min.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ute på Värmdö eller på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala och njut av den och checka in på Clarion Hotel Signs spaanläggning Selma City Spa för. Spa- och relax Massage & Behandlingar Dagspa Skönhet & Hälsa . Yasuragi Hasseludden Spa utanför Stockholm City i Skärgården. Upplev ett Spa i japansk. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

Massage uppsala spa i stockholm city
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail